Palatka.bg
пътни приложения

7 технологични пътни приложения, които ще направят пътуването ви по-лесно

(Част 2)

Каквото и да си говорим за технокрацията, има и някои много приятни преимущества от това, което тя ни предлага. Такива са технологичните пътни приложения. Те са дребни удобства, които не ни държат с часове пред телефона с опулен поглед, а просто ни помагат да се измъкнем от непозната ситуация в реалността.

Ето защо мястото на тази статия за съвременни технологии е именно тук, сред природните забележителности, в които да ни ориентират и отведат по правилния маршрут. Единственото, което ни трябва в случая е смартфон с iOS или Android.

 

Вижте нашите  7 предложения за технологични пътни приложения

Вижте нашите  7 предложения за технологични пътни приложения, които ще направят пътуването ви по-лесно!

 

CityMapper

Обхваща 36 града и съчетава всички видове транспорт, налични във всеки град, за да ви предостави най-добрия начин да стигнете от точка А до точка Б.

 Yuggler

Тръгнали сте на пътешествие с деца? Чудесно, те вероятно ще искат да се позабавляват на чисто детски места за забавления, като парти центрове. Намерете също местния панаир и заведете децата.

Благословение за родителите, които пътуват с децата си, е приложението Yuggler. То ви позволява да откриете всички детски места и събития, които са в близост до вас. Чрез него ще получите съвети, снимки и ще можете да търсите по ключови понятия, така че да сте сигурни, че ще намерите местата, подходящи за възрастта и вкуса на вашето дете.

CityMapper

 Flush – toilet finder

Надали на някого не му се е случвало – тръгвате на път, по пътя ви се ходи до тоалетна, но съвсем не знаете накъде да поеме. Инсталирайте Flush – toilet finder, включете GPS и намерете най-близките обществени тоалетни навсякъде, където сте. Едно от доста удобните пътни приложения и спасително за онези случаи.

Prey Anti Theft


Едно от притесненията, които възникват по време на път, е свързано с вашия смартфон – да не ви го открадне някой или просто да го изгубите. Предвид, че имате толкова ценна информация на него, а е и начинът да се свържете с всички, притеснението ви е напълно основателно.  Prey Anti Theft ви помага да намерите мобилния си телефон, да го заключите, да задействате аларма и др. Това е напълно безплатно и изключително полезно приложение.

Prey Anti Theft

Touchnote

Перфектно смесване на старото с новото, Touchnote ви позволява да създавате персонализирани пощенски картички, използващи вашите собствени изображения. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението, да изберете изображение, да добавите текст и адрес, а пощенската картичка ще се достави навсякъде по света.

WeatherPRO

Всеки има нужда от приложение за времето. Едно добро приложение е WeatherPRO. То е изключително подробно, включва и акценти като това дали времето е подходящо за ски или пък плаж (с ниво на UV и температурата на водата).

First aid

Надяваме се, че никога няма да отворите това приложение. И все пак, ако имате нужда от спешна медицинска помощ, то ще ви даде бързи инструкции.

WeatherPRO

Снимки: pixabay.com