Palatka.bg

Поразителната красота на Норвегия, заснета от дрон

Спиращата дъха красота на Норвегия, заснета от въздуха. Вижте кадрите!

Били ли сте някога в Норвегия? Не? Е, твърде вероятно е сега да поискате да го направите. Да, малко е студено. Дори може би доста. Слънчевите лъчи няма да ви докосват по начина, по който сте свикнали. Ако изобщо усетите такива. Но макар и сурова откъм време и климат, Скандинавска Европа има много, много какво да предложи.

В това ни убеждава и пътешественикът Грим Берг, който всъщност е родом от Норвегия. Берг споделя, че след продължително обикаляне на целия свят в разстояние на 500 дни, той решава да запечата красотата и на собствената си родина.

Берг обединява сили с продуцента Свен-Ерик Кноф, за да ни предложи един изумителен проект. Използвайки възможностите за заснемане, които предлагат съвременните дронове, Грим Берг ни осигурява един изключителен поглед над красотата на тази скандинавска страна.

„Искахме да преоткрием нашата родина и да заснемем най-емблематичните страни на Норвегия. Заедно посетихме фиорди и планини, градове и общества“, обяснява авторът на проекта.

Признаваме си, че останахме впечатлени. Не че някога сме се съмнявали в красотата на Скандинавието, но определено в случая тя ни е поднесена на тепсия по един прекрасен начин. Можем единствено да поздравим авторите на този проект. И бързо да си резервираме самолетни билети за Норвегия!

Вижте работата на Грим Берг и Свен-Ерик Кноф. Заслужава си!