Palatka.bg

Риана на ваканция в Испания с нов мъж

Барбадоската перла Риана очевидно вече е преодоляла раздялата си с рапъра Дрейк, защото фотографи я заснеха по време на ваканцията й в Испания. И тя не беше сама.

Испания. Разкошна вила с огромен басейн с кристална вода, приканваща човек да се потопи в хладната й прегръдка. Барбадоската перла Риана и нейната екзотична красота правят кадъра още по-горещ. Картинката е допълнена от непознат за широката аудитория тъмнокос мъж. И, да, двамата с Рири, се радват на компанията си. И по всичко личи, че ваканцията им в Испания е точно това, от което са имали нужда.

сн. TMZ/Mega
сн. TMZ/Mega
Снимките от горещата испанска афера на певицата вече обиколиха световните медии.

Все още не е ясно името на мъжа, когото Риана не може да изпусне от обятията си. Но по всичко личи, че тя се забавлява чудесно и е повече от щастлива.

В медиите Риана е добре позната с това, че пази личния си живот в тайна и почти никога не говори за него. Тя се раздели с рапъра Дрейк през октомври миналата година, след което дълго време не чухме нищо интересно около любовния й живот.

Именно заради това горещите снимки от ваканцията в Испания на Рири с нейния нов мъж са голяма новина за почитателите на певицата.