Palatka.bg
тропически

Вижте седем от най-красивите тропически плажове в света

Идеалното крайбрежно пътешествие се състои от бял пясък, тюркоазени води и естествена настройка за дивите вълни на екзотичните места. Няма перфектен плаж, който да е подходящ за всички, но пък можем да предложим колекция от няколко чудесни тропически плажове в света от Южна Америка към Южния Тихи океан.

 

Вижте кои са тези вълшебни тропически плажове!

 

 Плажът Бора Бора
Плажът Бора Бора
 Плажът Бора Бора

Плажът Бора Бора на малкия остров Бора Бора помита ума с великолепие. Летаргичните вулкани се издигат по средата в пищна пустош, преди да се разлеят в морските зеленосини води. Това е т. нар. „най-красив остров на планетата“. Самият смисъл на тропическото бягство, еуфоричният Бора Бора плува в слънчево небе, топли води и дружелюбни местни хора.

 

Плаж Кауай, Хавай
Плаж Кауай, Хавай
Плаж Кауай, Хавай

Кауай е всичко – тропически коктейл, забулен в сумрак, шоколадово-пясъчни брегове и синьо небе. Той е най-любимият остров на всички сред Хавайските острови. Прекомерно екстравагантен, разглежда се като капан за посетители.

Кауай е всичко
Кауай
Ла Диг, Сейшели

Тук е перфектното бягство за онези, които копнеят за отдалечен остров с чисти пясъци, брилянтни сини води и спокоен въздух. Бзкрайните бели брегове, голиатските камъни и могъщите залези ще отпуснат ума ви напълно и ще направят прекарването ви изпълващо, както и екзотично.

Плаж El Nido, Филипините
Плаж El Nido, Филипините

 

Плаж El Nido, Филипините

El Nido на Филипините определено е грандиозен избор, когато търсите празнична почивка в скута на природата. Екзотичните растения, дивата природа, перфектната атмосфера и великолепната храна, плажните дейности, водните спортове са всички елементи, които бихте имали тук. Филипините са едно тропическо бягство, което никога не разочарова.

Ла Диг, Сейшели
Ла Диг, Сейшели
Фиджи

Фиджи със своите тюркоазени води, пенливи пясъци и луксозен курорт, който се вписва идеално в перфектното тропическо бягство. Насладете се на Фиджи, наблюдавайки как слънцето се гмурва под хоризонта. Фиджийските традиции ще ви накарат да се почувствате наистина екзотично.

 

Фиджи
Фиджи
Kuta Beach, Бали

Бали е „Раят“ с извисяващите се вулкани, обвити в тъмно зелена перелина, пясъчни брегове, които заслепяват, тюркоазените води и виещите се брегове, с изумителни пагоди. Човек може да се наслаждава на очарователния океан с някои разновидности на спа, странната храна и апатични слънчеви бани. А може да посети и множеството светилища наоколо.

 

Kuta Beach, Бали
Kuta Beach, Бали
Грейс Бей, Търкс и Кайкос

Грейс Бей е идеалният антитоксин за вашия трескав начин на живот. Отпуснат, заслепяващ бял пясък, граничещ със сияеща небесносиня вода, живи коралови рифове, свежи симпатични местни  и носеща се по течението весела среда.

 

Грейс Бей, Търкс и Кайкос
Грейс Бей, Търкс и Кайкос

 

Снимки: pixabay.com