Palatka.bg

Как може да станете част от мечтано едномесечно, финансирано от Европейската комисия, пътуване?

Съвсем малко са хората, които не обичат да пътуват по света, особено, когато говорим, както е в случая, за напълно безплатно международно мечтано пътешествие. Проектът на Европейската комисия Road Trip Project включва 12 000 км, 4 маршрута и дестинации в рамките на Европа.

Сега имате възможност да се потопите в международно приключение, което ще промени живота ви и ще ви даде възможност да видите Европа по нов, вълнуващ и разчупен начин, докосвайки се до различни известни, но и потайни кътчета на нашия континент. Единственото, което се очаква от вас е да споделяте редовно невероятните си преживявания в социалните мрежи.

Европейският съюз търси участници за своя проект Road Trip и разберете как да станете един от пътешествениците в Road Trip Project!

Проектът Road Trip е инициатива на отдел Генерална дирекция „Регионална и градска политика“ към Европейската комисия. Регионалната политика на Европейския съюз е насочена към всички региони и градове в Европейския съюз, за да стимулира икономическия им растеж и да подобри качеството на живот на хората. Това също е израз на солидарност, съсредоточавайки подкрепата си върху по-слабо развитите региони.

Проектът Road Trip е европейско проект за пътешественици, което ще изпрати 8 души на 4 маршрута през континента през пролетта и лятото на 2018 година. Четирите двойки участници ще направят европейското си  пътешествие в микробус. По пътя те ще се срещнат с местните жители и ще се потопят в начина на живот на хората в различните ъгълчета на Европа, докосвайки се до атмосферата и магията на различните райони. Ще научат много за безброй проекти, които променят живота на хората към по-добро и ще изследват неизвестни места и невероятни пейзажи.

Четирите пътувания се простират върху всички краища на континента- от района на Балтийските страни до най-западната точка на Европа, по течението на река Дунав, в района на Средиземно море и по продължението на Атлантическия океан.

Пътешествениците от Road Trip проекта ще споделят своите мисли и преживявания в социалните мрежи

Те ще заснемат и публикуват своите истории, както и тези на други млади хора, с които се среща из целия континент, а и извън него.

В края на всяко пътуване, уникалните случки и истории от него ще бъдат представени във филм за изживяното приключение и ще бъдат отразени в онлайн пътеводител на пътуванията по европейските пътища.

Искате да пътувате?
„Road Trip Project“ търси любопитни и любознателни хора, които обичат да пътуват и да се докосват до интересни истории, места и хора

Ако обичаш…

Пътуването и приключенията
Срещите с нови хора
Изучаване на нови култури и обичаи
Фотографирането и заснемането на видео

Вие може да сте един от щастливите избрани!

Къде?
Проектът Road Trip обхваща около 12 000 км на 4 основни маршрута в цяла Европа.

Всички разходи за пътуване, комуникационно оборудване, настаняване и храна се покриват от проекта.

Крайният срок за кандидатстване е 11 февруари и може да бъде направено на сайта на проекта.

Екип iTravel-bg.com