Palatka.bg

Най-добрият хотел в света струва само 45 долара на нощувка

Мислете си, че никога няма да можете да си позволите да спите в най-добрия хотел на света за 2018-та? Нищо подобно. Защото той е на изключително достъпна цена от 45 долара на нощувка. Ако си мислите, че заглавието е подвеждащо – грешите. Става въпрос за хотела “Viroth” намиращ се в Камбожда. Той оглавява класацията на TripAdvisor за най-добрите хотели в света за тази година.

За разлика от повечето други класации, които са силно подвластни на лобизъм и субективизъм, туристическите такива на TripAdvisor се смятат за едни от най-достоверните в света. Платформата е най-големият дигитален инструмент за пътешествия и едва ли има запален турист, на чийто смартфон тя да не присъства.

Лично за нас TripAdvisor е незаменим партньор в пътуванията ни по целия свят, заради своята огромна база данни, подробна информация, множество снимки и реални потребителски ревюта и оценки. А най-хубавото е, че може да се използва дори офлайн ако свалите цялата налична информация за региона на телефона си. Заради всичко това ние наистина вярваме на TripAdvisor.

Платформата определя хотел “Viroth” като „Шикозен, спокоен, зелен и луксозен оазис. Приятелско, полезно и ненатрапчиво обслужване. Този хотел е не просто страхотно място, където да разглеждате околните храмове, но и дестинация сам по себе си“. Хотелът има потребителска оценка от невероятните 95% одобрение от 994 отзива. Рецензиите на хората, които са го посещавали, прехвалват всичко в хотела – от разположението му до просторните стаи и зашеметяващи съоръжения.

В същото време, за това, което предлага – хотелът е изключително евтин. При наши реални проверки нощувките за една вечер за двойна стая започват от 90 долара за двама души. При по-ранни резервации и извън сезона – цената е дори още по-ниска. Ние лично бяхме зашеметени от ревютата, които прочетохме и снимките, които видяхме. Наистина не можем да повярваме, че подобен хотел съществува на подобна цена. Та толкова горе-долу струват и 4-звездните хотел по нашите курорти! Задължително разгледайте сайта му: viroth-hotel.com.